Spôsob prípravy

Podrobnejšie členenie

Domáca pekáreň 255 receptov
Dusené 5552 receptov
Eintopf 244 receptov
Grilované 1310 receptov
Kvasenie 48 receptov
Mikrovlnka 118 receptov
Na pare 417 receptov
Oprážané 6477 receptov
Parný hrniec 193 receptov
Pečené 31253 receptov
Pomalý hrniec 66 receptov
Raw
(surové)
495 receptov
Studené pokrmy 5097 receptov
Sušenie 123 receptov
Tlakový hrniec 93 receptov
Varené 14445 receptov
Vyprážané 2616 receptov
Wok 274 receptov
Zapekané 2225 receptov
Zaváraniny 1045 receptov


Spôsob prípravy (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Rybacie nugetky

Hlavné jedlá

Klenot fast food kultúry v rybacej verzii.

prazdny

Pirohy bez lepku s kyslou smotanou a cibuľkou

Cestoviny

Vyskúšajte dnes naše skvelé domáce pirohy bez lepku. Naplnili sme ich plnkou zo zemiakov, smotany a bryndze a podávali s kyslou smotanou, opraženou cibuľkou a nasekanou petržlenovou vňaťkou....

prazdny

Plnená pečená bravčová podbrušinka

Bravčové mäso

Tento druh mäska v našich predajniach nepredávajú. Môj farmár mi doviezol toto mäsko, tak som...

prazdny

Kuracie stehná na mäsitých paprikách

Kuracie mäso

Vo väčšine domácností, ktoré mi bolo umožnené spoznať v priebehu mojej ¾-storočnej púte po našej spoločnej Matičke Zemi, som videl chutnú, pestrú i praktickú „symbiózu“ rôznych druhov mäsa s rôznymi druhmi zeleniny....

prazdny

Vanilkové rožky

Dezerty

Najobľúbenejšie suché zákusky mojich synov.

prazdny

Cozido - špecialita z Azorských ostrovov

Hovädzie mäso

Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...

prazdny

Pestrý ovocný koláč

Dezerty

Zarobíme kvások a vypracujeme vláčne cesto. Po nakysnutí ho vyvaľkáme na veľkosť hlbokého plechu. Plech...

prazdny

Kuřecí krém s mrkvovými nudličkami na másle

Kuracie mäso

Vařit pečlivě, nepospíchat a pak polévka chutná slavnostně .

prazdny

Knedlíčky s čiernym korením

Bezmäsité jedlá

Oblíbená příloha k "hovädziemu ako divina". "Těsto" připravuji v den, kdy nakládám maso, obojí...

prazdny

Údené mäso na keli

Bravčové mäso

Kel nakrájame nahrubo, podlejeme vriacou osolenou vodou, povaríme a scedíme. Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme...

prazdny

Ľúbezné božteky z kokosu

Koláče

Nad parou vyšľaháme bielky s cukrom, pridáme ostatné suroviny.

prazdny

Paštéta z kuracej pečene

Nátierky

Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme ju na masle.

prazdny

Kakaový koláč

Koláče

Tento recept je do malej formy. Odporúčam urobiť dvojitú dávku??

prazdny

Špenátové koláče

Bezmäsité jedlá

Jeden jarný koláč mám od priateľky.

prazdny

Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke

Cestoviny

Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...

prazdny

Pestré prúžky

Bezmäsité jedlá

Cibuľu, karfiol, mrkvu a papriku umyjeme, rozpolíme, zbavíme jadierok, vyrežeme vnútorné žilky...

prazdny

Pudingová ovocná misa

Dezerty

Perfektná, efektná a celkom jednoduchá pudingová ovocná misa sa podarí každému a naozaj veľmi rýchlo....

prazdny

Makrely v omáčke

Hlavné jedlá

Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

prazdny

Tajnos agentos

Dezerty

Príprava cesta : Oddelíme bielka od žĺtkov. K žĺtkom primiešame cukor a miešame dopenista. Pridáme 2...

prazdny

Cestovinová omeleta

Cestoviny

Na olivovom oleji speníme na kolieska nakrájanú jarnú cibuľku, pridáme na malé kocky nakrájané zemiaky a...

prazdny

Budapeštianske kurča

Kuracie mäso

Umyté a očistené papriky pokrájame na väčšie kúsky, cibuľu a slaninu nadrobno. Na panvici usmažíme...

prazdny

Plnka do plnenej kapusty podľa Józsefné Pelle

Bravčové mäso

Knihu Školu varenia, od hore uvedenej autorky vydavateľstva Minerva, Budapešť, 1982, som kúpila...

prazdny

Steak z tuniaka s edamame a ponzu omáčkou

Hlavné jedlá

Japonský názov edamame v preklade znamená fazuľa na konári; používa sa na označenie ešte nezrelých sójových bôbov....

prazdny

Snehové maxipusinky

Dezerty

Zvonka chrumkavé, krehučké a zvnútra mäkké ako penové cukríky.

prazdny

Broskyňové clafoutis

Koláče

Správne dozreté broskyne sú pochúťkou horúcich letných dní, rovnako dobré sú však aj v koláči.

prazdny

Strapatá parená buchta s „hafirami“

Dezerty

Čerstvé čučoriedky naložíme spolu s alkoholom a cukrom do uzatvárateľnej sklenenej fľaše a necháme pôsobiť na teplom...

prazdny

Basmati ryža s kuracím mäsom a mangovým chutney

Kuracie mäso

Ste pripravení? Prenesieme sa do Indie! Aromatická basmati ryža, jemné kuracie mäso a mangové chutney plné chuti....

prazdny

Lososové caramelle na paradajkách

Cestoviny

Múku zmiešame s vopred rozšľahanými vajcami. Pridáme 1 kl olivového oleja. Vymiesime a necháme 30...

prazdny

Jogurtovo-jahodová zmrzka

Dezerty

tak narýchlo som skušala formy ktoré som si kupila v lidli, že ako sa v tom...

prazdny

Letný guláš

Bezmäsité jedlá

Leto je nenávratne preč a čo takto si ho pripomenúť takouto jednoduchou ľahkou polievkou, ktorú sme...

prazdny

Paprikové lodičky plnené bielou fazuľou

Večera

Uvarenú fazuľu zmiešame so zemiakmi, ktoré sme si nakrájali na kocky. Nastrúhame jablká, kyslú...

prazdny

Platesa s hrachovým purée

Hlavné jedlá

Verzia receptu od Jamesa Martina, originál je platesa na pare. Verím, že jeho recept...

prazdny

Cibuľovo-bryndzové krokety s údeným mäsom

Bravčové mäso

Naše prababičky nás naučili, že cibuľa je kráľovnou slovenskej kuchyne a cesnak zase kráľom. Cenili si ich...