Fašírka z kozáka osikového fotorecept
Foto: izabella929
Dnešný výborný obed
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
50 g |
|
1/2 PL |
|
1 ks |
|
1 strúčik |
|
2 ks staršie |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
zo sušených rožkov |
|
4 PL (+ olej na vyprážanie) |
|
Postup
-
1
Hríby som očistila a umyla
-
2
...nakrájala som ich na menšie kúsky.
-
3
Na panvicu som dala masť, slaninu a cibuľu nakrájanú na kocky a opiekla som ich.
-
4
Pridala som hríby s začala som ich pražiť a stále miešala
-
5
..osolila, okorenila, pridala som rascu a červenú mletú papriku.
-
6
Dochutené som ich pražila 5 min. a potom som ich nechala vychladiť.
-
7
Rožky som namočila a vyžmýkala, pridala som hríby, vajcia a všetko premiešala, už som nedochucovala, lebo všetko bolo ochutené počas dusenia.
-
8
Z masy som tvorila fašírky, ktoré som obalila v strúhanke.
-
9
Olej a a masť som nechala zohriať a vložila som do nej fašírky.
-
10
Vypražené fašírky som vyložila na misu s kuchynským papierom.
-
11
Podávala som s varenými zemiakmi a paradajkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu