Je to exotické, jednoduché, ľahké jedlo. Ako ľahký obed, alebo večera je vynikajúce.
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
3 veľké ks |
|
2 šálky varené v šupke, nakrájané na kocky |
|
1 ks |
|
3 ks natvrdo |
|
16 ks |
|
1 šálka |
|
1 kávová lyžička |
|
1 kávová lyžička, najemno nakrájaný |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia uvaríme, vykostíme a na kocky pokrájame. Zemiaky uvarené v šupke očistíme, pokrájame na kocky. Uhorku očistíme, a nakrájame na kolieska.
- 2
Mäso, zemiaky, uhorku, majonézu, ocot, estragón pomiešame. Naaranžujeme na plytkú mysu. Vajíčka uvarené natvrdo rozštvrtíme. Olivy rozkrojíme. Šalát posypeme olivami a ozdobíme štvrťkami vajíčok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu