Kapustové karbonátky

majka231 - fotkamajka231, 20. marca 2012

Suroviny

7 dcl
2  surové
200 g alebo udeného mäsa
 nasekaná
 trochu na zahustenie
 na vyprážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kyslú kapustu pokrájame a zahustíme múkou.Pridáme mletú rascu,vajcia,soľ,salámu alebo udené mäso nakrájané na pásiky,petržlenovú vňať a spolu premiešame.Vyformujeme karbonátky,ktoré vyprážame z obidvoch strán na rozpálenom oleji dozlatista.Pri vyprážaní ešte posypeme karbonátky celou rascou.

Recept je zaradený do kategórií:
Zeleninové jedlá, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Vyprážané

Diskusia k receptu

betty21
Takáto kombinácia mi ešte nenapadlo, ale môže to byť výborné. Niekedy dávam kyslú kapustu do harule. Vyskúšam.
stefanus191
...no tak toto je ozaj dobre iba na prdenie...sorry,ale vyskusam lebo lubim aj kyslu kapustu, aj kmin...