Bryndzový krém s krutónmi fotorecept
Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 22. mája 2015
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 22. mája 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľku, pridáme hladkú múku a opečieme dohneda. Pridáme mletú červenú papriku a zalejeme vývarom, za stáleho miešania privedieme do varu.
- 2
Pridáme bryndzu a celú polievku premixujeme mixérom dohladka.
- 3
Nakoniec zjemníme smotanou a maslom. Na plech natrháme starší chlieb, ktorý pokvapkáme olejom a dáme upiecť do rúry na 20 minút pri teplote 180 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu