
Hovädzie /bravčové/ na zelenine
Recept mi dala velmi dávno kamarátka. Teraz som listovala v mojej písanke receptov a som ho...

Čardášové ragú
Mäso pokrájame na pásiky, v miske ho premiešame s olejom a necháme v chladničke aspoň hodinu...

Perkelt s hovädzinou zo suchej marinády
Aj Vám sa pre dvoch varí s takými ťažkosťami ako aj mne? No na druhej strane to...

Hovädzie na chrenovej omáčke
Mäso zviažeme niťou, aby nestratilo pri opekaní tvar a potrieme ho zmesou, ktorú si pripravíme z cesnaku,...

Heart of Rump Steak
Tak toto je môj prvý steak doma pripravovaný, úplný laik, budem vďačná zo každú radu......

Hovädzie provianťáka Hrču
Žižkáreň na La Franconi sa v r. 1963÷66 stala dočasným domovom mňa a mne podobných, ...

Hovädzie s paradajkovou omáčkou a brusnicami
Túto omáčku máme moc radi. Je to veľmi jednoduché.

Guláš zahustený zeleninou
Tento guláš pripravujem keď chcem niečo inakšie, ale je vyborny.

El Gaucho steak
Silno korenený steak grilujeme cca 4 minúty z každej strany, nakrájame.

Rolky z roštenky so zeleninou
Komerčný recept<br /> "Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si...

Luhačovický skřivan
Pokud nechcete dělat z mletého vždy jen sekanou, vyzkoušejte tuto variantu. ...

Rajčinová ako od maminky :-)
Recept som objavila prvýkrát v časopise Katka špeciál - česká kuchyňa niekoľko rokov dozadu. Keďže nám...

Plnená paprika trojmäsová, sťa letná lahôdka
Patrím k vybranej elite „slabších jedincov“ so „šteklivým žalúdkom“. Sú niektoré jedlá, ktoré mi pri...

Mrkvovo-mäsový koláč
Inspiraciu na tento kolac som nasla na internete. V povodnom recepte bol upeceny jeden velky kolac....

Zapekaný guláš
Čikóšom, pastierom, ktorí niekedy pásli stáda po panónskej puste môžeme poďakovať za guláš – “gulyás-hús”...

Hovädzie líčka s karfiolovo-špenátovým koláčom
Najskôr očistíme a umyjeme hovädzie líčka, zbavíme ich blán, opražíme nahrubo nakrájanú cibuľu s novým korením,...

Hovädzí krk so špenátom a na kukuričnej kaši
Na hovädzí krk spravíme najprv marinádu. V miske zmiešame tymian, rozmarín, soľ, korenie,...

Tortička zo stejku, zemiakov a panchetty
Mäso umyjeme, očistíme od mastných blán. Nakrájame 4 stejky, ktoré obalíme v rozdrvenom korení...

Hovädzia roštenka v sudovej kapuste s klobásou a hríbami
Dnešný obed tak trochu po gazdovsky... domáca hovädzia roštenka v domácej sudovej kapuste, samozrejme farmárska klobáska...

Loptičková polievka
Tentokrát nám Jozef Mak a Naďa Lazarová pripravili výdatnú zeleninovú polievku s mäsovými guľkami, ktorá zahreje,...