Foto: hrky
Verím, že biftekov sa tu nájde určite veľa, no ja som nikdy nehľadala, pretože robím veľmi často iba "ocinov biftek" a dodnes verím, že Zobraziť celý popisVerím, že biftekov sa tu nájde určite veľa, no ja som nikdy nehľadala, pretože robím veľmi často iba "ocinov biftek" a dodnes verím, že keď ho urobí chlap, tak chutí lepšie. Preto ocinov, lebo moje spomienky sa vďaka nemu presúvajú do môjho najmenšieho detstva, kedy v tej dobre toto bolo niečo extra a nie v každej rodine si mohli túto chuťovku dovoliť a vždy pri ňom bol môj ocino a dodal mu akúsi vážnosť a pátos..
príprava
Postup
-
1
Mäso odblaníme a pomelieme. Na kocky nakrájame cibuľu, pretlačíme cesnak a všetky suroviny a koreniny spolu dobre premiešame a samozrejme ochutnáme, či je všetko podľa našej chuti.
-
2
Podávame na opečených hriankach a kto má rád, tak k tomu čaj :)
@ hrky dobrý recept po ockovi
lorak40 - asi nemáš pravdu, v minulosti bola nie v každej rodine možnosť kúpi takého mäsa.. za jedno bolo dostať kvalitné veľmi ťažko a za druhé, teraz je to skôr o tom, že sa kupuje nechutné množstvo zbytočností, za ktoré ľudia niekedy vyhodia toľko peňazí, že si to ani neuvedomia- ale keby mali dať na niečo dobré a kvalitné, tak zrazu začnú rátať, že si to nemôžu dovoliť.. - blbosť:)