Foto: hviezdickaz
Nedeľným šalátom sme ho nazvali preto,lebo nám zostalo trochu hovädzieho mäsa z nedeľnej polievky.Čo s ním?Pozrieť sa,čo chladnička dá ... a vyrobiť z neho Zobraziť celý popisNedeľným šalátom sme ho nazvali preto,lebo nám zostalo trochu hovädzieho mäsa z nedeľnej polievky.Čo s ním?Pozrieť sa,čo chladnička dá ... a vyrobiť z neho niečo dobré ...
príprava
Suroviny
100 - 200 g |
|
1/2 ks |
|
1/2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks, uvarené natvrdo |
|
2 lyžice |
|
2 lyžice |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
20 g |
|
príloha: | |
|
Postup
-
1
Mäsko,čo nám zostalo pokrájame nadrobno.
-
2
Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku,kápiu - na pásiky, uhorku - na kolieska , vajce postrúhame, tvrdý syr pokrájame na kocky.
-
3
Pridáme tatársku omáčku spolu s kyslou smotanou,premiešame a dochutíme soľou a korením ( kto chce,pridá 1 strúčik prelisovaného cesnaku ).
-
4
Podávame s pečivom. Dobrú chuť :)
Diskusia k receptu