Flambované linguine s hovädzím mäsom a so syrom
Kamil Krafčík
šéfkuchár Nestville Taberna v Hniezdnom, 23. septembra 2021
šéfkuchár Nestville Taberna v Hniezdnom, 23. septembra 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
1-2
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g (cestoviny) |
|
150 g |
|
30 g |
|
50 ml |
|
40 ml |
|
60 g (Vrchovina) |
|
40 ml (Nestville Whisky Blended 6yo 40 %) |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode, scedíme a prepláchneme studenou vodou.
- 2
V hlbšej panvici speníme nakrájanú šalotku, na nej orestujeme hovädziu sviečkovicu nakrájanú na rezance, oflambujeme na whisky a okoreníme.
- 3
Zalejeme smotanou a pridáme uvarené cestoviny. Omáčku zredukujeme podľa chuti. Hotové posypeme nastrúhaným syrom.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu