Foto: zuzanka1367
Tak toto je môj prvý steak doma pripravovaný, úplný laik, budem vďačná zo každú radu...poraďte, okomentujte...
1-2
porcia
porcia
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravené odležané a izbovú teplotu majúce mäso...veľmi jemne potreté olejom, osolené a posypané čerstvým korením...
-
2
Na rozpálenej panvici opekané 2 minúty z každej strany, po 2 minútach sa na povrchu objavili kvapky , vtedy som prevracala...
-
3
Zabalila som ich do alobalu, na ktorý som dala tenučký plátok masla a nechala postáť cca 10 minút
-
4
Tu je v reze...nám chutil, chlap sa zalizoval, tak budem rada ak bude nejaká konštruktívna kritika, nech som na budúce lepšia... :-)
5*
potom je viac teorii ako robit steak ako v maju v drahych steak housoch aj ked vacsina robi steak na grille nie na panvici, tu prikladam dve teorie na panvci , vzdy davaju viac oleja a este nim aj polievaju plus na konci pridaju maslo aby dostali farbu a lepsiu chut a prihodia bylinky do panvice na ochutenie .
www.seriouseats.com/2012/12/the-food-lab-complete-guide-to-...
forums.egullet.org/topic/119838-the-best-way-to-cook-a-thi...
a:
alebo:
atd atd atd