Foto: podravka
Komerčný recept<br /> "Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.
príprava
Postup
-
1
Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.
- 2
Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.
- 3
Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich korením grill classic.
- 4
Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.
- 5
Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.
- 6
Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.
- 7
Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.
- 8
Podávame s pikantným Ajvarom, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu