Rolky z roštenky so zeleninou

podravka - fotkapodravka, 4. júla 2016
Rolky z roštenky so zeleninou
Foto: podravka

Komerčný recept
"Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.

35 minút
príprava

Suroviny

800 g
1 balenie
1 ks
150 g
150 g
75 ml
2 lyžice
3 lyžice

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.

  2. 2

    Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.

  3. 3

    Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich Podravkou grill classic.

  4. 4

    Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.

  5. 5

    Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.

  6. 6

    Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.

  7. 7

    Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

  8. 8

    Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Diskusia k receptu