
Hovädzie /bravčové/ na zelenine
Recept mi dala velmi dávno kamarátka. Teraz som listovala v mojej písanke receptov a som ho...

Bôčiková rolka plnená mletým mäsom a kelom
Ešte potrebujeme: elastická sieťka na rolky Mäsko by malo byť , tak 3 cm vysoké už po odobratí...

Čardášové ragú
Mäso pokrájame na pásiky, v miske ho premiešame s olejom a necháme v chladničke aspoň hodinu...

Perkelt s hovädzinou zo suchej marinády
Aj Vám sa pre dvoch varí s takými ťažkosťami ako aj mne? No na druhej strane to...

Hovädzie na chrenovej omáčke
Mäso zviažeme niťou, aby nestratilo pri opekaní tvar a potrieme ho zmesou, ktorú si pripravíme z cesnaku,...

Heart of Rump Steak
Tak toto je môj prvý steak doma pripravovaný, úplný laik, budem vďačná zo každú radu......

Hovädzie provianťáka Hrču
Žižkáreň na La Franconi sa v r. 1963÷66 stala dočasným domovom mňa a mne podobných, ...

El Gaucho steak
Silno korenený steak grilujeme cca 4 minúty z každej strany, nakrájame.

Guláš zahustený zeleninou
Tento guláš pripravujem keď chcem niečo inakšie, ale je vyborny.

Hovädzie s paradajkovou omáčkou a brusnicami
Túto omáčku máme moc radi. Je to veľmi jednoduché.

Rajčinová ako od maminky :-)
Recept som objavila prvýkrát v časopise Katka špeciál - česká kuchyňa niekoľko rokov dozadu. Keďže nám...

Luhačovický skřivan
Pokud nechcete dělat z mletého vždy jen sekanou, vyzkoušejte tuto variantu. ...

Plnená paprika trojmäsová, sťa letná lahôdka
Patrím k vybranej elite „slabších jedincov“ so „šteklivým žalúdkom“. Sú niektoré jedlá, ktoré mi pri...

Mrkvovo-mäsový koláč
Inspiraciu na tento kolac som nasla na internete. V povodnom recepte bol upeceny jeden velky kolac....

Rolky z roštenky so zeleninou
Komerčný recept<br /> "Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si...

Zapekaný guláš
Čikóšom, pastierom, ktorí niekedy pásli stáda po panónskej puste môžeme poďakovať za guláš – “gulyás-hús”...

Hovädzie líčka s karfiolovo-špenátovým koláčom
Najskôr očistíme a umyjeme hovädzie líčka, zbavíme ich blán, opražíme nahrubo nakrájanú cibuľu s novým korením,...

Hovädzí krk so špenátom a na kukuričnej kaši
Na hovädzí krk spravíme najprv marinádu. V miske zmiešame tymian, rozmarín, soľ, korenie,...

Tortička zo stejku, zemiakov a panchetty
Mäso umyjeme, očistíme od mastných blán. Nakrájame 4 stejky, ktoré obalíme v rozdrvenom korení...