aj tento je od mojej neb. mamky
Postup
-
1
Mäso pokrájame prične cez vlákna na menšie úhľadne kúsky a vložime do hrnca.Pridáme ďumbier,bobkový list,rascu a víno.Nádobu uložime na spodok chladničky a prikryte nacháme marinovať asi 12 hidin,najlepšie od večera do rána.
- 2
Očistené mrkvy pokrájame na tenké rezančeky alebo kolieska.Cibuľu pokrájame na drobno,cesnak prelisujeme.Na 4pl.rozpaleneho oleja prudko opekáme mrkvu,pridáme cibuľu s cesnakom,2-3 razy vareškou premiešame a pridáme cely obsach hrnca z chladničky.Panvicu prikryjeme a všetko dusíme pri miernej teplote asi 2 hodiny,kým mäso nezmäkne.Tesne pred dokončením osolíme podľa chuti.Jedlo podávame s grahamovým alebo sojovým rožkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu