Foto: olinecka
Tento guláš pripravujem keď chcem niečo inakšie,ale je vyborny.
8-9
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
1 väčšia |
|
7 väčšie |
|
podľa potreby |
|
podľa chuti |
|
3 ks |
|
podľa potreby |
|
(alebo olej) |
|
3 ks |
|
3 ks (na zahustenie) |
|
(alebo čerstvé pečivo) |
|
Postup
-
1
Mäso pokrajame na kocky očistime cibuľu,ktoru pokrajame nadrobno.Masť roztopime a pridame cibuľu,ktoru orestujeme do sklovita,pridame nakrajane mäso.Pridame bobkove listy,korenie ,soľ a sladku červenu papriku mletu .Mäso dusime vo vlastnej šťave a potom podlejeme teplou vodou dusime do mäkka.
- 2
Keď mame mäso udusene pridame k nemu mrkvu nakrajanu na kolieska a zemiaky nakrajane na kocky zalejeme vodou.
- 3
Nakoniec pridame postruhane zemiaky povarime nech všetko prejde dobre varom .Podavame s čerstvym chlebom alebo pečivom.Prajem dobru chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sk.wikipedia.org/wiki/Gul...
áš
en.wikipedia.org/wiki/Goulash...