
Chutná panvička
Kto ste fanúšikom zdravej stravy a radi varíte z kuracieho mäska, tu je jedna z variácií...

Batôžky do rybacej vianočnej polievky
Rybaciu polievku, alebo halászlé si varí každý podľa seba, no na Vianoce do nej pridávam...

Líčka na víne s marinovanou cviklou
Hovädzie líčka urestujeme z každej strany, všetku zeleninu a bylinky vyskladáme na dno plechu, pridáme...

Dubákovo-kuracie ragú v špagetovom hniezde
Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, opečieme na oleji s cibuľkou, ochutíme soľou, vegetou,...

Chalupárske kurča
Marináda: Do oleja pridáme kečup, rozšľaháme, pridáme ostatné prísady a všetko dobre premiešame

Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou
Výdatný pokrm, pri ktorého príprave nestrávite veľa času. Stačí už len pár krajcov chleba a...

Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice
Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...

Rybie ragú
Rybie mäso pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme chvíľu odpočinúť a potom ho nakrájame na väčšie kocky, ...

Kura a brokolica
Zdravim Vas. Po odmlke som sa ocitol znovu v kuchyni. Dnes je to, ako...

Vývar s hovädzinou a so zeleninou
Koreňovú zeleninu na vývar očistíme. Kvetovú špičku na tukovej strane narežeme, vložíme do hrnca, ...

Kuracie rezne s chrenom a kôprom
Na PL masla a PL oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme k nej osolené a okorenené...

Silvestrovský šalát
Tlačenku, uhorky a uvarené vajcia nakrájame na kocky, cibuľu na kolieska. Zmes vložíme do misky, pridáme podľa...

Havajské rande podľa Petra Bažíka
Ako vznikol tento recept a jeho exotický názov, nám v tomto videu prezradí spevák Peter Bažík....

Štefanská kapusta
Takto nám vždy na Štefana pripraví kamarát kapustu a už je aj na našom jedálnom lístku

Naši utopení
Túto záležitosť máme veľmi radi a často si ju aj pripravujeme, najlepšie vo veľkom množstve, ...

Tokáň čermeľského pytliaka
Pytliacky by mal byť z diviačiny, ale kde ju tu zoženiem. Tokáň, podobný gulášu, má menej šťavy, pripravuje sa z bravčového, hovädzieho, či z jahňacieho mäsa....

Mexický vánok
Kuracie stehná vykostíme a nakrájame na rezance. Mäso dáme do misky, pridáme trochu čili, ...

Plnená kelová hlava
Jesenný recept pre tých, ktorí sú leniví robiť plnené kelové listy.

Kuracie rezance s paletou chutí, farieb a vôní
Záleží na nás, čo sa nám podarí objaviť v zákutiach našich kuchýň, komôr, či „špajzov“!...

Pomalu pečená kližka se zelenou paprikou v kukuřici
Kližka pomalená v troubě s jednoduchou a skvělou přílohou. Přílohu uvádím jako veg, je výborná...

Panenka – Čermeľ – so zelerovohubovou omáčkou
„Inkvizičný senát“ na Varecha. sk ma pre takto upraveného bravčového „zajačika“ asi poženie pred súd svojej prísnej...

Plnené conchiglioni s tekvicou
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Po scedení ich pokvapkáme olejom a odložíme na teplé miesto...

Francúzske rezne
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán...

Kura s karí korením
Všetky suroviny zmiešame a necháme v chladničke stáť cez noc. Pekáč vymastíme uložíme naň kura, zvyšok marinády...

Plnené králičie karé a palacinkové mešce
Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím...

Papriková klobása
Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, premiešame s rozotreným cesnakom a necháme stáť 4 –...

Srnčie mäso na mandliach a tymiane
Srnčie mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom. Pokvapkáme olejom a necháme...

Býčie rebrá s dubákmi
Rebrá napílime a orestujeme na oleji zo všetkých strán. Vyberieme, vložíme zeleninu nasekanú na väčšie...

Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládou
Marmeláda: Chorizo, sušené rajčiny a cibuľu nakrájame na rovnaké drobné kocky. Na oleji postupne restujeme...

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pripravte si filety z morského pleskáča s kaparami a čiernymi olivami, podávané so šalátom z bielej...

Naložené masko podľa vlastnej chuti
budeme robiť nakladané rezne najlepšie z kuracích pŕs alebo z vykostených stehien. recept pochádza z hladných...