Bravčové na pive

majka231 - fotkamajka231, 13. júla 2012

Suroviny

800 g
150 g
50 g
1 strúčik
40 g
0,5 l
1 PL
20 g
1 g
1 Kl zarovnaná




Postup

  1. 1

    Do mäsa vtrieme soľ,korenie,práškový cukor a roztlačený cesnak.Mäso vložíme do menšej nádoby a necháme ho odležať na chladnom mieste 2 dni.Občas ho obrátime.Po 2 dňoch v rajnici opečieme na kocky nakrájanú slaninku,potom pridáme na kolieska nakrájanú zeleninu vrátane cibule na vrch dáme odležané mäso.Prilejeme šťavu ktoré pustilo mäso a trochu piva.Dáme piecť do rúry a občas podlejeme pivom.Keď mäso zmäkne,vyberieme ho z rajnice.Do výpeku primiešame rajčinový pretlak a maslo,ktoré sme najskôr zmiešali z múkou.Prevaríme .Šťavu podľa potreby zriedime s vodou.Mäso nakrájame na porcie a podávame s omáčkou.

Diskusia k receptu

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Určite vyskúšam, mäso bravčové urobené s pivom bude dobré, mám to overené. Rozmýšľam, s čím sa to podáva, či to má viac mäsovú chuť alebo rajčinovú.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia