Táto polievka je málo lipidická a teda diétna, zároveň aj úsporná v zmysle energií. Pokiaľ ju budete variť v kuchte, môžete čas varenia ešte Zobraziť celý popisTáto polievka je málo lipidická a teda diétna, zároveň aj úsporná v zmysle energií. Pokiaľ ju budete variť v kuchte, môžete čas varenia ešte skrátiť. A celý recepis je jednoduchý a rýchly.
3
porcie
porcie
8 minút
príprava
príprava
75 minút
na 95 °C
na 95 °C
Suroviny
| 1 ks obyčajná |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 50 g |
|
| 50 g |
|
| 50 g alebo biela |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks malý celý |
|
| 2 ks - strúčiky |
|
| 100 g |
|
| 100 g |
|
| 50 g |
|
| 1 ružica menšia |
|
| 1 ružica menšia |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 7 ks |
|
| 3 ks veľké byľky |
|
| 2 ks lístky |
|
| 1 ČL posekaná väčší zväzok alebo sušená |
|
| 1 KL celá |
|
| 1/2 KL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1/2 ks |
|
|
|
Postup
-
1
Kosti umyjeme, zeleninu očistíme, zemiak, cibuľu a cesnak dobre umyjeme, neošúpeme a všetko prekrojíme napoly.
- 2
Vložíme do hrnca, pridáme koreniny, trochu soli, zalejeme predhriatou vodou a varíme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu