
Kapustník na plechu bez kysnutia
Kyslú kapustu, mleté mäso, vajcia, nastrúhané zemiaky, nakrájanú údenú slaninu, nakrájanú mladú...

Kuskus
Kuskus namiesto ryže. Výborná a zdravá kombinácia s mäsom alebo zeleninou. Dostať kúpiť v DM...

Morčacina s citrónom a oreganom
Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, ...

Mungo šalát so špargľou a tuniakom
Mungo som si nechala naklíčiť 2 dni vopred. Takisto môžete použiť kúpené klíčky. Špargľu povaríme...

Kuracie prsia v kôprovo-medovej omáčke
Tento uzasny recept je od Evulqy z MMB. Urcite to poznate. Su recepty ,...

Tajine z kozľacieho mäsa so sušenými marhuľami, slivkami a medom
Pri tomto výraznom, korenistom zimnom jedle typickom pre Severnú Afriku som sa inšpirovala receptami...

Veľkonočná mäsová roláda
Tento slany zakusok sa hodi podavat na jar s cerstvymi slatovymi listy (poukladat na ne) a moze...

Glondže
Tieto mäsové guľôčky mam veľmi rada a ked ich robila svatka sa mi veľmi zapáčil názov glondže...

Pečená hovädzia kotleta s dusenou yukou a fazuľovou ryžou
Tradičné kubánske jedlá si môžete pokojne pripraviť sami doma, suroviny na ne už zoženiete aj v slovenských...

Stehno so zeleninovou plnkou
Umyté kuracie stehná vykostíme, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Mrkvu a karfiol nakrájame na...

Kuracie prsia PRETO Radoma so zelerovým šalátom
Kuracie prsia PRETO Radoma pripravíme podľa návodu uvedeného na obale výrobku.

Rychlá směs z kuřecích jater
Protože máme rádi jednak kuřecí játra a navíc někdy není moc času, tak se snažím vařit...

Korenený pečený bôčik na údenej paprike
Na želanie rodiny som na dnešný obed urobila znovu niečo na údenej paprike. Kúpila som bôčik...

Mečúň s citrusovo-mandľovou glazúrou
Keďže u nás sa na Štedrý večer stretnú 4 generácie a teda aj viac ľudí, snažím...

Cviklovo- morčacia samosa
Niekedy je komplikované prinútiť môjho drahého jesť zeleninu. Tak dnes som na neho skúsila cvikľu a...

Kuracie mäso so zeleninovým šalátom a cesnakovým dressingom
Jednoduché a (relatívne) zdravé jedlo. Ak zbožňujete zeleninu aspoň z polovice tak, ako ja, ...

Sekaná aljašská treska
Dávno som nerobila fašírku z tresky tak som kúpila mrazenú a trochu môj pôvodný často robený recept...

Kuracia rolka plnená brokolicou a kozím syrom s brokolicovou ryžou
Tento recept vznikol počas varenia a milión krát som všetko menil, ale nakoniec som bol veľmi...

Peľmene s mäsovou plnkou
Z múky, vajec, vody a zo štipky soli vypracujeme tuhšie cesto. Vypracované cesto necháme...

Lahôdkové kura
Kura umyjeme, rozporcujeme, nasolíme a uložíme do vymastenej zapekacej misky.

Korytnačky
Tento recept je trošku náročnejší na prípravu, ale na druhej strane výsledok stojí za to...

Steak s červenou cibuľou so sladko-kyslou redukciou
steak s prilohou inspirovanou televiziou

Bravčová pyramída
Recept je môj. Vymyslela som si ho už dávnejšie, podľa obrázku, ktorý som našla v časopise, Život....

Kapustovo-zemiakový nákyp s klobáskou
Prichádza obdobie, keď siahneme aj v receptoch po sudovej kapuste. Tento recept má dve verzie:...

Pangasius s cibuľou
Je to varianta receptu, ktorý ma naučila priateľka, no tá na prípravu používala iný druh...

Kačacie prsia so slivkovo-vínovou omáčkou
Bylinky a koreniny, čo rozvoniavajú na všetky strany, a k tomu iba rýchlo upravené mäso...

Zverinová paštéta s brusnicami
Pečienku dobre rozmixujeme. V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To...

Klobásová baba
Zemiaky postrúhame, pridáme soľ, korenie, rascu, majorán, cesnak, múku a zamiešame....

Jesenný pekáč
Tento recept mi napadol len tak, je jednoduchý a chutný. Možno niekde už taký recept je,...

Kaša s brokolicou, kuraťom a kuskusom
Táto kaša je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku, ale iba pre tie,...

Bravčová panenka s mladým srnčekom
Opečenú bravčovú panenku so srnčím chrbtom vložíme do rozvaľkaného lístkového cesta a pečieme dozlata.

Rýchle curry krevety
Ak ste fanúšikom morských plodov a ázijskej kuchyne tento recept Vás určite poteší. Samozrejme nie...

Kuracie prsia s višňovou omáčkou
Kuracie prsia okoreníme, osolíme a opražíme z oboch strán na oleji.