Kuracie prsia so zeleninou z parného hrnca

v3rca - fotkav3rca, 5. marca 2019 21:58
Ďalšie recepty »
Kuracie prsia so zeleninou z parného hrncaFoto: v3rca

Určite odporúčam investovať do parného hrnca. Mäsko sa rozpadá na jazyku, zelenina super chrumkavá. Tie vône a farby sú neskutočné.

2-3
porcie
10 min
príprava
40 min
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
2 ks
1 ks
1/4 ks
1 ks menšia
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Mäsko umyjeme, nakrájame na plátky a naukladáme do prvej parnej misky. Ja som si ho mierne osolila a okorenila čiernym mletým korením.

  2. 2

    Zeleninku očistíme, umyjeme. Nakrájame na kolieska, polkolieska, kocky (ako len chcete). Karfiol a brokolicu rozdelíme na ružičky.

  3. 3

    Keď už sa mäsko parí 20 minút, tak do druhej misky vložíme zeleninku a dáme robiť k mäsku na ďalších 20 minút. Vypneme a podávame.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist