Kuracie prsia so zeleninou z parného hrnca
Foto: v3rca
Určite odporúčam investovať do parného hrnca. Mäsko sa rozpadá na jazyku, zelenina super chrumkavá. Tie vône a farby sú neskutočné.
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäsko umyjeme, nakrájame na plátky a naukladáme do prvej parnej misky. Ja som si ho mierne osolila a okorenila čiernym mletým korením.
- 2
Zeleninku očistíme, umyjeme. Nakrájame na kolieska, polkolieska, kocky (ako len chcete). Karfiol a brokolicu rozdelíme na ružičky.
- 3
Keď už sa mäsko parí 20 minút, tak do druhej misky vložíme zeleninku a dáme robiť k mäsku na ďalších 20 minút. Vypneme a podávame.
Tiež kuracie prsia so zeleninou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale každý si robí podla seba,určite ta nekritizujem :-)