Foto: cucinka
2
porcie
porcie
15 min minút
príprava
príprava
10 min minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Mäso: | |
250 g |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 ks |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
Šalát: | |
|
|
|
|
|
|
|
|
1 PL |
|
1/2 ČL |
|
|
Postup
-
1
Nakrájame si mäso na kocky. Zmiešame všetky suroviny dohromady. Mäso naložíme do tejto marinády. Necháme ho cez noc odstáť v chladničke. (Existujú aj misy na marinovanie, tam to stačí položiť na 30 min.)
- 2
Do šalátu nakrájame uhorky, papriky a cibuľku. Pofŕkame olivovým olejom a pridáme dané korenie.
- 3
Mäso vyberieme z chladničky. Na panvicu si dáme kus olivového oleja a mäso orestujeme.
- 4
Položíme na tanier a môžeme podávať. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ešteže je to v tagu "Slovenská kuchyňa" to sedí ........