Bravčové kotúče na ihle fotorecept

palokuchki - fotkapalokuchki, 5. novembra 2010

Tento recept mam zo slovenskej kucharskej knihy, ktoru som dostala od mojej sestry. Obrazok tohoto receptu je aj na prednom obaly tejto knihy. Dlho Zobraziť celý popisTento recept mam zo slovenskej kucharskej knihy, ktoru som dostala od mojej sestry. Obrazok tohoto receptu je aj na prednom obaly tejto knihy. Dlho som sa chystala vyskusat tento recept. Vcera som sa uz konecne k tomu dostala. Nevyzera to tak pekne ako v tej knihe, ale vsetkym nam to velmi chutilo.

4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g, alebo vykostene kare
1 KL
1 ks, mala alebo 1/4 velkej
1 ks
4-6 ks
1 PL
2 PL
1 PL
100 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Z bravcoveho masa si nakrajame platky a trochu rozklepeme. Osolime ich a okorenime. Pripravime si zmes na platky. Do misky dame maslo, na jemno nasekanu cibulu, pokrajanu uhorku a sampiony, horcicu, kecup a worchestersku omacku. Zmes dobre premiesame a natrieme na platky.

    Bravčové kotúče na ihle  fotorecept - obrázok 1
  2. 2

    Na natrete platky masa ulozime anglicku slaninu.

    Bravčové kotúče na ihle  fotorecept - obrázok 2
  3. 3

    Platky masa zrolujeme a pokrajame na kotuce hrube asi 2cm. Kazdy kotuc prepichneme hrubsim sparadkom aby sa neroztvoril pri vyprazani.

    Bravčové kotúče na ihle  fotorecept - obrázok 3
  4. 4

    Masove kotuce vyprazame na oleji z obidvoch stran. Vyprazene odlozime na tanier. Zvysok plnky vylejeme do panvice kde sme vyprazali maso a nechame prevriet. Omacku z plnky naporcujeme na tanier a na nu polozime masove kotuce. Podavame s ryzou alebo so zemiakmi. My sme to mali so zemiakovymi fasirkami na ktore som tiez pridala recept.

    Bravčové kotúče na ihle  fotorecept - obrázok 4

Diskusia k receptu

babinka
wow, toto sa mi paci, ako sa poznam, nebudem sa celkom drzat receptu, ale urcite pridavam do KK a najblizsie urobim. Zavonalo mi to az sem :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia