Morčacina s citrónom a oreganom
Foto: podravka
Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme vegetou, oreganom a čiernym korením.
- 2
Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.
- 3
Podávanie: Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.
- 4
Rada: Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.
Tiež morčacie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu