Morčacie prsia
Morčacie prsia

Morčacina s citrónom a oreganom

podravka - fotkapodravka, 3. marca 2018. Komerčný recept.
Morčacina s citrónom a oreganom
Foto: podravka

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g
1 lyžica
2 lyžice
1 lyžička
4 lyžice
1

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.

  2. 2

    Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

  3. 3

    Podávanie: Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

  4. 4

    Rada: Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Diskusia k receptu


Jeden komentár