
Rybací perkelt s ryžou
Postup prípravy zvládne hocikto. Jedlo sa uvarí ani sa nenazdáte.

Gemerské guľky trochu inak
Tieto gemerské guľky sú ľahko stráviteľné a chuťovo výrazne a to preto, lebo si mäsové výrobky...

Bylinkové morčacie prsia s pečeným feniklom
Ked sa nam zaziada lahka, ale vydatna vecera, morcacie resp. kuracie prsia su vzdy...

Strapkáč (kapustovo-fazuľová polievka)
Dávno som nerobila niečo, na čom som vyrastala....

Kačacia pečeň s cibuľkovými oškvarkami
Je to zaujímavé a chutné jedlo. Už dávnejšie som tento recept videla predvádzať na TV Príma. Páčil...

Jednoduché španielské vtáčiky
Takže tentokrát som skúsila experimentovať z hovädzím mäsom. Nech sa páči, jednoduché španielské vtáčiky...

Kura pečené na keli s mrkvou
Perfektný chuťový zážitok z úplne jednoduchých surovín a korenín. To je tradičná francúzska kuchyňa. Zdroj:...

Pečený pstruh
Očistené pstruhy rozložíme kožou dolu na olejom vymastený plech. Posolíme ich, okoreníme, posypeme...

Moja vianočná kapustnica
Áno, ďalšia. Stopäťdesiataštvrtá kapustnica. Takto mi chutí a takto ju máme všetci radi :)...

Diétne kuracie rezne
Tento recept som viac menej vymyslela sama, aj keď som sa nechala inšpirovať inými receptami...

Tepsi kebab
Veľmi jednoduché a variabilné jedlo z jedného plechu, ktorého príprava vás stojí naozaj len chvíľku. Výsledkom je voňavé a výborné jedlo pre celú rodinku....

Plnené žemle
Po toľkých dobrotách som mala chuť na slané tak som spravila plnené žemle :)))

Moje bolognese
Určite málokto nepozná taliansku kuchyňu. Neuveriteľné, koľko vyhlásených a svetovo známych dobrôt sa spája s...

Krevety v teriyaki omáčke so sezamom
Velmi rychly a dobry recept napriklad pre necakanu navstevu. Netradicne chute a skutocne kratka doba pripravy....

Kuracie rizoto
Na masle opražíme najkrájanú cibuľu do sklovita, pridáme nakrájané kuracie mäso, orestujeme. K mäsu...

Výborné rebierka
Tento recept mi dala moja švagriná a vždy keď máme chuť na rebierka, pácujeme a pečieme...

Zapekané mäsko so špargľou a syrom
Tento recept vznikol spontánne pri pohľade na opustenú špargľu v chladničke. Veľa skúseností s jej prípravou...

Moja huspenina
Veľmi obľúbená v tomto čase. všetci ju máme radi s dobrým domácim chlebíkom a cibuľkovým šalátom......

Kuracia roláda
Šedé bunky mozgové sa trápili a vymýšľali čo na nedeľný obed. A tu je výsledok....

Kohút na víne po burgundsky
Recept je trošku náročný na prípravu, aj na čas, ale výsledok je úžasný...

Bravčová panenka s Hermelínom a brusnicami
tiež veľmi dobré mäsko ... foto pridám nabudúce ...

Skoro bryndzové halušky
Uz som davno nezarypal do tradicnych receptov, neviem aky je rozdiel ked nemam ziadnu surovinu na...

Jemné vyprážané medailóniky z kaprích ikier
Vopred sa vám musím ospravedlniť za výnimočne nedostatočný fotomateriál. Na prezentáciu tejto pochúťky som sa rozhodol...

Pangasius na masle s kaparmi
Pangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď...

Morčacie prsia s cuketou, paradajkami a kuskusom
Keďže cuketovo sezóna je v plnom prúde a už neviem kam ich mám ukladať, musím vymýšľať...

Slané palacinky s mäsom
Vždy, keď robím sladké palacinky, nikdy nie je ich dosť, aby sa jedáci nasýtili...

Pečená horniacka bravčová hlava
Čerstvú a očistenú bravčovú hlavu dáme asi na päť dní do marinády, ktorú pripravíme z uvedených...

Bravčové karé so schwarzwaldskou šunkou a ryžou s kurkumou
Bravčové mäso nevarím často, ale dnes som mala chuť po bežeckom tréningu na bravčové, tak...