Bravčové na paprike

meliska - bez fotkymeliska, 6. februára 2012

Je to skôr trochu pikantné jedlo.Takže nič pre slabé povahy.Je to väčšinou mužské jedlo.Ale aj ked´ som žena mám toto jedlo veľmi rada.

4
porcie
60 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

600g
2 strúčiky
4
1
1 lyžica
1 lyžica
1 lyžica
4
250ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,osušíme a nakrájame na rezance.Na rozohriatom oleji,za stáleho miešania mäso opražíme,posolíme a okoreníme.Pridáme pretlačený cesnak,cibuľu nakrájanú nadrobno,bobkový list,mletú papriku,cukor,ocot a za stáleho miešania krátko popražíme.Potom pridáme rajčiaky pokrájané na kolieska,zalejeme horúcim bujonom a pri miernej teplote dusíme domäkka.Podávame s opekaními zemiakmi a čerstvou zeleninou.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá

Diskusia k receptu

evanaaa
Píšeš, že mäso na paprike,ale ja tam okrem mletej inú nevidím a tú dávam skoro do každého duseného na šťave. A prečo nie je pre slabé povahy, trochu č. korenia ho moc pikantným neurobia, jy dávam chilly, tekuté aj sušené a čo som si sama vyrobila, štipľavú paprikovú pomazánku a aj kúpenú v tube alebo Eros Pista. Ale týmto nechcem povedať, že to tvoje nie je chutné, podľa surovín tam pridaných bude asi také sladkokyslé, nie?