Bulharská kapusta

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009

Suroviny

2 ks
3 ks
2 ks
2 ks
5 ks
4-5 strúčikov
500 g
200-300 ml
1 hrnček




Postup

  1. 1

    Kapustu a papriku nakrájame na prúžky a paradajky olúpeme. Potom ich nakrájame na kocky, cesnak na plátky a cibuľu na mesiačiky, mrkvu nastrúhame. Všetko dáme do väčšieho hrnca a podlejeme bujónom, dochutíme vegetou a posolíme.

  2. 2

    Mäso prudko opečieme na cibuľke a olivovom oleji, dochutíme a pridáme k uvarenej zelenine.

  3. 3

    Všetko potom ešte podusíme domäkka. Na záver pridáme smotanu a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

  4. 4

    Podávame s čiernym chlebom alebo parenou knedľou.

Diskusia k receptu

Vymazať
kimika
Tak toto je fantastické, aj ja to robievam a odporúčam! Recept poznám od Ivany Christovej, ktorá ho varila v Chuťovkách s Novotným. S chlebíkom je to najlepšie!
Vymazať
marika9
toto jedlo robievam, tiež ho poznám od Ivany Christovej. Je veľmi chutné, pritom diétne. Môže byť aj bez smotany.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia