Mexické zapekané mäso

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
Mexické zapekané mäso
Foto: Pravda
25 minút
na 200 °C

Suroviny

3 balenia
0,5 kg
3 konzervy
0,5 kg
300 g
2 ks
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Na pekáč vymastený olivovým olejom naukladáme lupienky nachos.

  2. 2

    Usmažíme si cibuľku, do ktorej pridáme mleté bravčové mäso, kuracie mäso, soľ, korenie, polievkové korenie, sladkú papriku a osmažíme.

  3. 3

    Do mexickej zmesi dáme cesnak a osmažené mäso, pridáme čili papričky, sójovú omáčku a necháme povariť 10 minút.

  4. 4

    Všetko vložíme do zapekacej misy, navrch napicháme nachos, pridáme čili papričky a syr. Zapekáme 10 – 15 minút pri teplote 200 °C.

Diskusia k receptu

Vymazať
tetuska
to môže byť výborné, viac druhov mäsa a tie ingrediencie, super, ukladám...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia