Foto: izabella929
Dostala som čerstvú dodávku králikov, bolo ich potrebné pokrájať na porcie a dať zmraziť..zostali mi brušné blany,tie som teda nedala zmraziť, ale som ich Zobraziť celý popisDostala som čerstvú dodávku králikov, bolo ich potrebné pokrájať na porcie a dať zmraziť..zostali mi brušné blany,tie som teda nedala zmraziť, ale som ich pomlela a pridala k nim kúsok bravčového pliecka..ochutila a vypražila...
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
300 g |
|
150 g |
|
podľa chuti |
|
štipka |
|
štipka |
|
štipka |
|
1 strúčik |
|
na špic noža |
|
3 lyžice |
|
1 |
|
na obaľovanie |
|
|
|
|
Postup
-
1
Králičie mäsko som umyla, osušila, pokrájala na malé kúsky a dala do elektrického mlynčeka zomleť..mleté mäso som,osolila, pridala mleté čierne korenie, rascu celú, červenú mletú papriku, cesnak a doma nasušené borievky ,ale iba na špic noža..pridala som vajce a zmiesila som hmotu...
- 2
z fašírkovej hmoty som robila mini, tada maličké guľky, obalila v strúhanke a vyprážala v horúcej masti pod pokrievkou...pokiaľ sa fašírky vyprážali , ošúpala som si zemiaky a uvarila v osolenej vode, do ktorej som hodila štipku celej rasce...uvarené som scedila, poliala maslom a posypala pertžlenovou vňaťkou...ako oblohu som k nim podávala červenú kápiu..prajem dobrú chuť..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu