
Zaúdený pstruh s hráškovým pyré
Filety pstruha očistíme, umyjeme a osolíme. Očistené filety zrolujeme a uložíme na sito pre lepšie údenie...

Ušká (orecchiette) trochu netradične
Netradične, pretože tradične sa tento typ cestovín pripravuje buď s brokolicou alebo sa robia broccoleti či...

Šampiňóny v bielom
Na panvici rozohrejeme 3 PL oleja. Pridáme očistené šampiňóny a na silnom plameni zprudka orestujeme.

Camarão na Moranga
Samotný názov „Camarão na Moranga“ znie ako kúzelná kombinácia chutí, a presne tak aj chutí! Tento brazílsky pokrm je prekvapivo jednoduchý na prípravu, no jeho výsledok je ohromujúci....

Hus na poľský spôsob
Tento recept som získal pri mojej pracovnej ceste v Poľsku od pani domácej čo som bol ubytovaný....

Pečené zemiaky s brokolicovou penou
Zemiaky umyjeme, očistíme kefkou a dobre poprepichujeme. Pokvapkáme ich olivovým olejom a dáme piecť do...

Toasty na katalánsky spôsob
Jednoduchá príprava a super pochúťka :) Vhodné na raňajky, ale i večeru.

Jahňací chrbát s avokádovou zmesou
Slovensko je v zime i v lete mäsomilnou krajinou. Horúce prázdninové obdobie však volá nielen po...

Cesto na pizzu
Múku si preosieme. Do 100 ml teplej vody s 1 ČL cukru nasypeme 10 g sušeného...

Slaná torta s kyslou kapustou a údeným bokom
Tarta z kapustą kiszoną i boczkiem - grzechu warta

Rýchle cestoviny s pestom zo sušených paradajok
Cestoviny (také, aké máte radi) dáme variť do osolenej vody.

Konfitovaný zubáč v čokoládovom masle so zelerovým pyré
Prepájanie chutí a experimentovanie ma neskutočne bavi. Zdolávať a prijímať stále nové a nové výzvy...

Husacie plátky na mrkvovom pyré s marinovanou hruškou
Hus umyjeme, vysušíme, odrežeme krídla, zrežeme tuk a kožu okolo konečníka a krku, osolíme,...

Bravčová sekaná s cuketou
Sekaná z cukety a mletého bravčového pliecka je tá správna voľba k obedu.

Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed....
Kapustové lokše
Stačí len kapusta a múka a na obed či večeru môžu byť výborné lokše. Samozrejme, ...

Omeleta s ružičkovým kelom
Vajcia, smotanu, soľ a posekanú pažítku dobre vyšľaháme, na horúcom oleji upečieme 4 omelety,...

Hippie Toast
Komerčný recept<br /> Toast v štýle detí kvetov: Plný farieb, priateľstva, mieru a slobody. Z lásky k zvieratám celý...

Morčacie stehno na zemiakovom nákype
Sme mäsožravý národ. A predsa máme voči mäsu veľa dlžôb. Počínajúc nedostatkom lokálnej čerstvej...

Rybacia fileta na fazuľke
Ryby a zelenina je výborná kombinácia. Čerstvé fazuľky výborne dopĺňajú každú rybu a vytvárajú ľahké, ...

Palacinky s arašidovým maslom a javorovým sirupom
Palacinky sú v našej kuchyni pomerne často zastúpené. Ale čo tak osviežiť ich inou náplňou, ...

Fazuľka s vajíčkami
Jednoduchý recept na prípravu zelenej fazuľky. Poslúži ako rýchla letná večera.
Druhy jedál
Bezmäsité jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny
Exotické jedlá
Huby
Nápoje
Ovocné
Pizza
Podľa prípravy
Rýchle jedlá
Syry
Zelenina
Zemiaky