Džemové rezance

tedko - bez fotkytedko, 2. októbra 2010

Dnes mám chlebový den a strašnú chuť na sladké,tak som vyskúšala tento recept zo surovín čo boli doma a vznikol tento recept.

15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode,scedíme dáme do misy pridáme džem,jačmenný sirup,alebo med,zamiešame a posypeme mletými mandľami.DOBRÚ CHUT!

Diskusia k receptu

tonka1951
no také som sa tiež už narobila pri deťoch,nemuseli byť ani s jačmenným sirupom ani s medom ale fantázii sa medze nenladú,šikulka....
tedko
No nám ich doma nikto nerobil a ja som ich robila v diétnej forme pre tých čo sa chcú stravovať podľa delenej stravy,takže prepáč ked sa ťa to dotklo.
evanaaa
Tedko, veď sa jej nemalo čo dotknúť, len spomenula, že deťom to chutilo už len samotné bez ostatného. Ja podobne zapekám, aj palacinkové rezance.
tedko
Ja som to myslela v dobrom,nie naopak takže dalej to nebudem riešiť ja len toľko že som to nepoznala,nič v zlom.
sovka62
Tak takéto rezance pomiešané s rozvareným slivkovým lekvárom (lebo ten bol inak tak tvrdý, že sa krájal nožom) volala moja starká "lekvárovie babrančoke. A keď ich pre zmenu posypala mletým makom zmiešaným s práškovým cukrom boli to "cigánskie slíže". Jedno i druhé chutilo skvele.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia