Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľku do zlata, pridáme mäsko, zaprášime paprikou a rascou. Necháme podusiť.
- 2
Po chvíli pridáme nadrobno pokrájanú paradajku (bez šupky) a papriku. Dáme na slabý plameň a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Posolíme, okoreníme.
- 3
Keď je mäso zmäknuté, pridáme masox. Podľa potreby podlievame horúcou vodou. Pridáme zemiaky pokrájané na kocky. Keď sú zemiaky mäkké, pár ich popučíme, aby zahustili polievku. Pridáme prelisovaný cesnak a polievočku dochutíme soľou, korením, čili, každý podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu