Huby dusené s vínovou omáčkou
Vladimír Dropčo
Banská Bystrica, 18. novembra 2009
Banská Bystrica, 18. novembra 2009
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Plátky uvarených húb necháme odkvapkať a vložíme ich do rozpáleného oleja. Pridáme nakrájanú cibuľu s trochou vody, podusíme, prisypeme múku a papriku, premiešame a pridáme olúpané a na tenké kolieska nakrájané paradajky.
- 2
Okoreníme, osolíme, podlejeme vínom a vývarom z húb.
- 3
Dusíme domäkka a podávame, až keď sa voda vyparí a zostane len šťava.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu