Huby dusené s vínovou omáčkou

Vladimír Dropčo
Banská Bystrica, 18. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
2 ks
4 PL
100 ml
250 g
1 KL




Postup

  1. 1

    Plátky uvarených húb necháme odkvapkať a vložíme ich do rozpáleného oleja. Pridáme nakrájanú cibuľu s trochou vody, podusíme, prisypeme múku a papriku, premiešame a pridáme olúpané a na tenké kolieska nakrájané paradajky.

  2. 2

    Okoreníme, osolíme, podlejeme vínom a vývarom z húb.

  3. 3

    Dusíme domäkka a podávame, až keď sa voda vyparí a zostane len šťava.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia