Kuracia pečeň na tráve

tedko - bez fotkytedko, 1. októbra 2010

Zase budem v nedeľu variť novinku na delenu stravu,vyskušajte .

15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
250 g




Postup

  1. 1

    Por umyjeme,pokrájame na tenké rezance,na panvicu dáme trochu oleja a orestujeme por asi 4 minuty,vyberieme a necháme na teplom mieste.Potom do panvice dáme pokrájané jatra,pridáme na drobno pokrájanú feferonku a rýchlo opečieme.Nakoniec posolíme,okoreníme a podávame.

Diskusia k receptu

zdezda
Perfiš, vyskúšam, určite mi to bude chutiť, lebo pečeň mám rada a pór tiež:-)
mamatata2
@tedko , Tvoje recepty sú super a budú mať veľa stúpencov. Skús poprosiť dcéru, aby Ti odfotila aspoň hotové jedlo. Iste to zvládne, ja som v tom len začiatočník, ale fotila som na mobil a išlo to.
tedko
Pokusim sa ju poprosiť,lenže neviem či bude mať na to čas
lebo robí na smeny a ja ked si robím ten recept je v práci,vieš
a ja som hladná takže by mi bolo dlho čakať a zajtra má denku.
dorisa
@Tedko , zaujímavý názov! Pečeň možem jesť akokoľvek pripravenú, recept si ukladám do mojej KK, ďakujem.
marikasu
Tedko výborný recept, páči sa mi v ňom tá feferónka, milujem pikantné jedlá :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia