Bravčová krkovička
Bravčová krkovička

Bravčová krkovička s cesnakom

lacnylaci - bez fotkylacnylaci, 21. novembra 2020

Jedno z mojich obľúbených jedál.

2
porcie
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
6 strúčikov
3 listy
225 ml
2 KL




Postup

  1. 1

    Krkovičku nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a potrieme horčicou.

  2. 2

    Plátky krkovičky opečieme na panvici s olejom niekoľko minút. Dáme na tanier.

  3. 3

    Cesnak nastrúhame a potrieme ním opečené mäso.

  4. 4

    Rímsky šalát natrháme alebo nakrájame na menšie kusy. Zalejeme majonézou dochutíme mletou paprikou a čiernym korením. Podávame ako prílohu k mäsu s cesnakom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia