Bravčová krkovička s cesnakom
Jedno z mojich obľúbených jedál.
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkovičku nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a potrieme horčicou.
- 2
Plátky krkovičky opečieme na panvici s olejom niekoľko minút. Dáme na tanier.
- 3
Cesnak nastrúhame a potrieme ním opečené mäso.
- 4
Rímsky šalát natrháme alebo nakrájame na menšie kusy. Zalejeme majonézou dochutíme mletou paprikou a čiernym korením. Podávame ako prílohu k mäsu s cesnakom.
Tiež bravčová krkovička:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu