Paprikové lodičky plnené bielou fazuľou
Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 20. marca 2011
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 20. marca 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Uvarenú fazuľu zmiešame so zemiakmi, ktoré sme si nakrájali na kocky. Nastrúhame jablká, kyslú uhorku, syr; cibuľu nasekáme najemno, dochutíme citrónovou šťavou a kyslou smotanou.
- 2
Papriku narežeme na lodičky, pokvapkáme olejom a opečieme na grile alebo v rúre.
- 3
Po zmäknutí naplníme fazuľovou zmesou. Podávame s bielym chlebom alebo bagetou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu