Ázijský šalát so zeleninovými špagetami
Zoltán Bako
šéfkuchár reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove, 27. mája 2014
šéfkuchár reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove, 27. mája 2014
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu a mrkvu umyjeme, očistíme a nastrúhame škrabkou na zeleninu na jemné „špagety“. Potom ich krátko blanšírujeme v horúcej vode.
- 2
Kuracie prsia uvaríme v pare, potom ich vyváľame v čiernom sezame a necháme vychladnúť.
- 3
Listový šalát so zeleninovými špagetami a nakrájaným kuracím mäsom uložíme na tanier a pokvapkáme sezamovým olejom a sójovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu