
Moje velikonoční nádivka
Rohlíky nakrájíme, přidáme mléko a promícháme, přidáme žloutky, nakrájené maso a cibulku, koření,...

Kuracie stehná na sušených dubákoch
Dnešný obed som robila z kuracích stehien. Skvelú chuť im dodali sušené dubáky.

Pšenové fašírky
Z časopisu o jedle. Sú výborné ako príloha alebo hlavné jedlo. Aj na studeno sú...

Pizza na kameni
dlho som skúšal rôzne recepty na pizzu... až raz som zistil, ktorý je ten pravý, ...

Steak z hovädzej sviečkovej s grilovanou sezónou zeleninkou a ľahkým šalátikom
Pravú sviečkovú narežeme na 200g steaky, necháme odležať 20minút pri izbovej teplote. Do mažiaru dáme korenie 4...

Jelenie stehno so zelerovým pyré
Mäso nakrájame na valčeky po vláknach a našpikujeme slaninou, osolíme, okoreníme a opečieme do zlatista zo...

Syrové karbonátky
Jednoduchý a chutný recept nielen pre tých, ktorí neholdujú mäsu a majú už plné zuby vyprážaného...

Baranina pečená
Obľúbeným mäsom u nás doma nie len na Veľkú noc je baranina alebo jahňacina. Je druh...

Vynikajúci langoš
tak tento recept môžem odporúčat tak skvelé langoše sú... stravníci chválou nebudú šetrit :)

Špenátový bulgur
Konečne som sa odhodlala! A to na experiment s bulgurom... A k môjmu údivu dopadol tak dobre,...

Pomaly pečené pikantné kuracie stehná na víne po židovsky
Židovská kuchyňa má veľa vynikajúcich receptov, mám ju veľmi rada a dnes som vybrala zo svojej...

Jeseter na masle z medvedieho cesnaku
Manžel mi zohnal krásneho jesetera, @mijaita inšpirovala fantastickým maslom a tak vznikol tento lahodný rybársky obedík....

Špagety Carbonara
Dnes na obed robím takéto špagety, my ich máme radi len s vajcom a slaninkou a...

Bravčové kocky z Hurbanovej pod Bankovom
Niet nad domácu kuchyňu! U nás či u Vás. Každý máme svoj domov s úžasnými spomienkami...

Parené buchty po 1000x...
Viem, že je tu veľa receptov, na cesto má každý ten svoj, ale naplniť...

Kuracie prsia smotanovej omáčke
Kuracie prsia pokrájame na kocečky a premiešame s korením a s olejom. Zohrejeme panvicu a opražíme mäsko...

Čerešňové guľky zo zemiakového cesta
Chcel som robiť slivkové, ale zo záhrady som mal čerešne, tak som využil tie ;-) V...

Bravčový steak na prírodno
Mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1- 1, 5 cm. Potrieme prekrojeným cesnakom. Pokoreníme...

Bravčová roláda plnená praženicou so zeleninou
Uvariť niečo dobré na obed a prekvapiť nie je jednoduché. Dnes som si to trochu odľahčila....

Špenátové pirohy s bryndzovou omáčkou
Recept bol uvedený v týždenníku, +7 DNÍ. Keďže je obdobie čerstvej bryndze a už aj...

Ázijská opečená ryža
ak vam ostala ryža a neviete čo s nou, tak toto je skvely a rychly recept kde...

Bravčové rolky so špenátom a mozarellou
Bravčove karé nakrájame a vyklepeme, špenátové listy popražíme na olivovom oleji, pridáme soľ a cesnak,...

Šťavnaté špikované karé
Rád pracujem s mäsom vcelku. A pretože viem, že karé po upečení je suché tak som si...

Úhrabky
Toto jednoduché a veľmi chutné slovenské jedlo ma naučila robiť moja babička. v tom čase boli...

Morčacie prsia s quinoou podľa Maroša Molnára
Profesionálny kondičný tréner Maroš Molnár, ktorého poznáme z televíznej relácie Extrémne premeny, nám predstaví recept...

Kuracie prsia plnené bryndzou
Dnes sme si veruže pochutnali. A pritom je to taký recyklačný recept - bolo treba minúť bryndzu aj posledné vlaňajšie zemiaky....

Marinované morčacie krídla
Vyborne a s poharom cerveneho nemali chybu. Viem si ich predstavit aj na grile, vlastne...

Krémové rizoto s cuketou a hráškom
Krémové rizotá máme s dcérou veľmi rady. Všetky, ktoré sme skúsili, nám chutia a...