Foto: stefanm
Názov som ukradol z reštaurácie kde vtipným spojením najkrajšieho kúsku mäsa zo svine a mena Matky Božej , Panny Márie , ma natoľko zaujal Zobraziť celý popisNázov som ukradol z reštaurácie kde vtipným spojením najkrajšieho kúsku mäsa zo svine a mena Matky Božej , Panny Márie , ma natoľko zaujal , že som si jedlo objednal , zjedol a zaplatil skoro šesť eur . Tak som si ho doma urobil sám a za približne šesť eur sme sa najedli celá rodina(4) .
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na hrubšie kúsky ktoré mierne roztlačím , okraje narežeme , ...
-
2
...osolíme a okoreníme , potrieme horčicou (ja som použil aj Thay cury pastu) a ...
-
3
na panvici opečieme z oboch strán asi po tri-štyri minúty.Odložíme na teple miesto a do výpeku pridáme ...
-
4
...nakrájanú cibuľu,šampiónu,šunku,olivy a ,kto chce , aj čilly papričku.Osolíme a okoreníme podľa chuti .
-
5
Podusíme kým huby nezmeknu a zahustíme lyžicou masla alebo taveného syru.
-
6
Ako prílohu som si pripravil svoje obľúbené hranolky a podával som so ...
-
7
... zázvorovou ryžou a zeleninovou oblohou.
-
8
Pochutili sme si . Aj "Panenka Mária" by si na takom jedle pochutila :) !
Diskusia k receptu