Foto: lizzie
Veľmi obľúbený recept u nás doma, kedže štipľavé môžme neobmedzene :) Aj chuťovo veľmi lahodné. Okrem toho patrí medzi jednoduché recepty :)
5
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prsia nakrájame na kocočky.
-
2
Na cibuli opečieme prsia, pridáme čierne korenie.
-
3
Keď je mäso napoly upečené pridáme kečup. Čím viac kečupu, tým lepšie.
-
4
Pridáme chren a poriadne zamiešame.
-
5
Nakoniec pridáme chilli papričky a chilli omáčku. Každý koľko znesie a varíme, kým mäso nezmekne. Ochutíme vegetou podľa potreby. Niekedy robím aj z bravčového mäsa, podľa toho čo máme doma. Ja to jem s hranolkami, no výborné je aj s cestovinami či slovenskou ryžou...Podľa chuti :D
Diskusia k receptu