Tatranský oheň fotorecept

lizzieLizzie, 25 ročná žena, Nitra, 5. septembra 2013 19:45
Ďalšie jej recepty »

Tatranský oheň (fotorecept)Foto: lizzie

Veľmi obľúbený recept u nás doma, kedže štipľavé môžme neobmedzene :) Aj chuťovo veľmi lahodné. Okrem toho patrí medzi jednoduché recepty :)

5
porcií
25 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
700 ml
4 ČL
1 ks väčšia
podľa chuti (feferónka)
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti

Postup prípravy

  1. 1

    Prsia nakrájame na kocočky.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na cibuli opečieme prsia, pridáme čierne korenie.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Keď je mäso napoly upečené pridáme kečup. Čím viac kečupu, tým lepšie.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme chren a poriadne zamiešame.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nakoniec pridáme chilli papričky a chilli omáčku. Každý koľko znesie a varíme, kým mäso nezmekne. Ochutíme vegetou podľa potreby. Niekedy robím aj z bravčového mäsa, podľa toho čo máme doma. Ja to jem s hranolkami, no výborné je aj s cestovinami či slovenskou ryžou...Podľa chuti :D

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist