Tatranský oheň fotorecept

lizzie - bez fotkylizzie, 5. septembra 2013
Tatranský oheň (fotorecept)
Foto: lizzie

Veľmi obľúbený recept u nás doma, kedže štipľavé môžme neobmedzene :) Aj chuťovo veľmi lahodné. Okrem toho patrí medzi jednoduché recepty :)

5
porcií
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
700 ml
4 ČL
1 ks väčšia
podľa chuti (feferónka)
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Prsia nakrájame na kocočky.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na cibuli opečieme prsia, pridáme čierne korenie.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Keď je mäso napoly upečené pridáme kečup. Čím viac kečupu, tým lepšie.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridáme chren a poriadne zamiešame.

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Nakoniec pridáme chilli papričky a chilli omáčku. Každý koľko znesie a varíme, kým mäso nezmekne. Ochutíme vegetou podľa potreby. Niekedy robím aj z bravčového mäsa, podľa toho čo máme doma. Ja to jem s hranolkami, no výborné je aj s cestovinami či slovenskou ryžou...Podľa chuti :D

    Tatranský oheň (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

timothy
tolko stiplaveho :) kto b to zniesol .....moze to byt fajinové
evanaaa
Pikantné robievam aj ja, skoro všetko, čo sa dá, ale už som to obmedzila kvôli mojim tráviacim problémom.
mirop
slovenska klasika - najnudnejsie maso: kuracie prsia v koktejli z vegety a kecupu
lizzie
myslím, že ten chren to celé robí zaujímavejším... nie je to len kečup a vegeta... ale vec názorov a chutí... :) a áno je to riadne pikantné ale dá sa to. Pre sestru zvyknem do menšieho urobiť bez chilli papričiek, ona je trošku citlivejšia :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia