Teriyaki glazovaný hovädzí filet s pečenou cibuľkou a sladkým pyré
Recept na netradičný slávnostný obed pre vás pripravil Richard Danis, šéfkuchár reštaurácie UFO watch. taste. groove...
Bravčový zabíjačkový „zajac“
Sviečkovú opláchneme a osušíme, dlhým nožom v nej urobíme dieru po celej dĺžke. Mleté mäso...
Špagety frutti di mare
Na oleji si osmažíme na kolieska nakrájanú cibuľku a nadrobno nakrájaný cesnak. Do zlatova. Potom...
Sviečková na smotane
Po viacerích pokusoch a receptoch som ostal pri veľmi jednoduchom a chuťovo výbornom recepte ktorý pochádza z...
Grilovaný oštiepok
Pološtiepky jemne pokvapkáme olivovým olejom, zabalíme do alobalu a krátko grilujeme. Stačí, keď sa...
Bravčové na panvici ako čína
Umyté mäsko, na kocky nakrájané a zmiešané s korením na čínu restujeme na troške oleja, na5 min....
Nikuman (parené bochníčky)
Slovenská adaptácia japonského receptu, ktorý bol adaptovaný z čínskeho receptu :D Komplikované? Nie! Mňamky chutné :D Viac...
Cestoviny s hubami
Včera sme boli na huby, nič moc, ale aspoň čosi a dosť lievika trubkovitého aj...
Zapečené cestoviny
Už som raz uviedla, že mám cestoviny rada na akýkoľvek spôsob a rada skúšam nové recepty....
Jahňacie stehno s bylinkami
Z rozmarínu a polovice tymianu otrháme lístočky a najemno ich nasekáme. Očistený cesnak pretlačíme. V...
Pleskavica à la ja
Navariť chutne a zároveň diétne sa dá, chce to len fantáziu a chuť. ......
Musaka z kyslej kapusty a ryže
Kyslú kapustu pokrájame na menšie kúsky, vložíme na panvicu s rozohriatym olejom, ochutíme mletou paprikou a...
Cigánske ražniči
Pridávam svoju verziu "ražniči". Je zvláštne tým, že suroviny sú napichovane na dva špilky čím sa zlepšuje...
Polievka z čínskej kapusty pak choi
Chuťové prekvapenie veľmi príjemného charakteru. Mixovaná polievka z kapusty pak choi s príchuťou údeného mäska...
Sladkokyslé mäso podľa Kristíny Tran
Jednoduché vietnamské sladkokyslé mäso s ryžou nám dnes vo videu predstaví speváčka Kristína Tran.
Šampiňónová omáčka so špaldovými haluškami
S dcérou šampiňóny zbožňujeme na akýkoľvek spôsob a tentokrát som mala chuť na omáčku s haluškami...
Hovädzie líčka na víne s polentou
Hovädzie líčka umyjeme, osušíme, nakrájame na väčšie kúsky, osolíme, okoreníme, zalejeme asi 100...
Bulgur pilavı - krúpové rizoto
Možností na krúpové rizoto je naozaj neúrekom ;-) stačí len použiť našu fantáziu...
Cestoviny s medovo- horčicovou omáčkou
Umyté kuracie prsia vcelku povaríme 15 – 20 minút v osolenej vode. Necháme mierne vychladnúť a...
Domáca pizza
Tento recept používame veľmi dlho- už niekoľko rokov, robí ho výlučne môj brat, ...
Kolienka s mletým hovädzím, tymianom a paradajkami
Mleté mäso je výborné, pretože sa dá použiť na mnoho spôsobov, je rýchlo pripravené a...
Kura Tandoori z pandžábsko-slovenskej kuchyne
Tandoor je názov okrúhlej piecky, kde teplota dosahovala až cez 400 stupňov a pôvodne sa v...
Sous Vide
To je môj prvý pokus Sous Vide so sviečkovej a grilovanej zeleniny + grilovanej červenej repy. Naozaj...
Kuracie stehno na ananáse
Na dnešný obed ľahké kuracie jedlo, pripravené s chuťou ananásu.
Gratinovaný kaleráb s hlivou ustricovou
Táto kombinácia kalerábu s hlivou v zapečenej forme vytvorí nielen zaujímavú textúru zeleniny, ale aj zdravú,...
Ryba á la Sebine
Recept mam od rakúskej známej. Je to rýchlo a jednoducho pripravené jedlo, ktoré je chutné...
Zapekaný karfiol s olivami a syrom
Tento trošku iný zapekaný karfiol som si dnes pripravila prvý, ale určite nie poslednýkrát. Nedeľa...
Plnená kačica
Plnenú kačicu robíme vždy v prvý sviatok vianočný. Každý sa na ňu veľmi teší, lebo...
Kuskus s bylinkovým maslom a pikantným pórom
Nenáročný a rýchly kuskus s bylinkovým maslom, opečeným a duseným pórom, ktorý je pikantný vďaka...
Šampiňóny v lístkovom ceste
Tento recept mi napadol pred nejakým časom a osvedčil sa u rodičov. Manžel ho nemohol ochutnať,...