Kuracie prsia s ananásom

olinka12 - fotkaolinka12, 27. decembra 2009

recept pochádza z kuchárskej knihy lacné recepty patrí medzi náš veľmi obľúbený

45 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
300 g
1 PL
 podľa chuti
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté a osušené mäso nakrájame na rezance, osolíme, pokvapkáme sójovou omáčkou a olejom. Premiešame a necháme v chlade aspoň 2 hodiny stáť.

  2. 2

    Na panvici rozpálime 3 PL oleja, pridáme med a marinované kuracie prsia. Dusíme asi 20 minút, podľa potreby podlievame horúcou vodou a miešame.

  3. 3

    Keď je mäso mäkké. prisypeme mrazenú zeleninu a ešte približne 10 minút dusíme. Nakoniec pridáme pokrájany ananás z kompótu a prehrejeme.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

stanka83
zaujimalo by ma ci tie prsia nebudu suche lebo im staci chvilka
dakujem za odpoved
olinka12
spolu tridsať minút na prsia stačí podlejem toľko vody aby zostalo aj šťavy a zo zeleniny a ananásu zostane tiež šťava mäso nie je suché