Kuracia pečeň s čerstvými šampiňónmi fotorecept
Foto: helena10
Pochúťkový dnešný obed.
Postup
-
1
Umyté šampiňóny narežeme na plátky a na masle podusíme. Podľa chuti si osolíme, okoreníme.
- 2
Na bravčovej masti opražíme na polmesiace nakrájanú cibuľu. Na opraženú cibuľu pridáme nakrájané očistené a umyté kuracie pečienky. Orestujeme, pridáme sladký kečup, okoreníme. Miešame a ochutnáme. Ku pečienkam pridáme udusené šampiňóny, premiešame a nakoniec podľa vlastnej chuti posolíme.
- 3
Hotové sme dnes mali s uvarenými zemiakmi a tatárskou omáčkou, ktorú sme si pripravili z majonézy pridaním a vymiešaním na drobno nakrájanej cibule, sterilizovaných uhoriek s troškou nálevu. Dochutíme troškou cukru, čierneho mletého korenia a primeraným množstvom nálevu z uhoriek.
Tiež kuracia pečeň:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu