Ostriež s miešanou zeleninou
Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 23. júla 2010
šéfkuchár spoločnosti Metro, 23. júla 2010
Foto: Archív Vojtecha Artza
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
6-8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vykostené filety z ostrieža vysušíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a opečieme na grile z oboch strán. Necháme v teple a polejeme maslom.
- 2
Miešaná zelenina: Na panvicu dáme olivový olej, pridáme cibuľku a cesnak a krátko spolu podusíme. Potom pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu, pridáme korenie a dochutíme tymianom.
- 3
Náš tip: Zeleninová zmes bude výraznejšia, keď ju dochutíme rozmarínom a pridáme aj štipku oregana.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu