Domáca klobása na grile
Róbert Hudák
šéfkuchár hotela Salamandra**** Horný Hodrušský tajch, 26. júna 2018
šéfkuchár hotela Salamandra**** Horný Hodrušský tajch, 26. júna 2018
Foto: Pravda-Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bravčové mäso (môžeme primiešať hovädzinu alebo divinu) pomelieme, pridáme papriku, soľ, korenie, rascu a cesnak. Všetko spolu dôkladne premiešame a necháme odstáť. Marinované mäso dáme do plničky na klobásy a plníme črevo. Hotové klobásky grilujeme z jednej aj druhej strany približne 5 minút.
- 2
Brioška: Všetky suroviny spolu premiešame, prikryjeme utierkou a necháme vykysnúť. Cesto rozdelíme na dve približne rovnaké časti, vložíme do vymastenej formy, potrieme žĺtkom, dáme do rúry vyhriatej na 200 °C a pečieme 15–20 minút.
Tiež klobása:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu