Foto: kabanoska
Voľné pokračovanie podobného receptu - Restovaná brokolica
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny podľa toho , na čo máme chuť . Sortiment je veľký a môžte odskúšať rôzne kombinácie. Nič nepokazíte a určite si dobre a zdravo pochutíte.
-
2
Dámy ! Nedržte sa striktne receptu a experimentujte! Utvorte si kombinácie podľa vašej chuti ! Obvaríme si fazuľové struky v slanej vode asi 10 min. Môžte vyskúšať i šampiňony , alebo hlivu ustricovú. V pekáči si ohrejeme olej a orestujeme si na ňom cesnak , /čili papričku, alebo ančovičku /. Vložíme do pekáča fazuľky /alebo inú zeleninu / a premiešame s ochuteným olejom. Restujeme asi 2 min. a dáme to na tanier s urarenými slížami. Posypeme strúhaným parmazánom , /pridáme capari, zelené olivy /a aby to prilákalo manžela , narafičíme mu tam pár plátkov prosciutta. Môžme si to poliať olivovým olejom ochuteným lanýžami. To však už záleží od každej z vás , ako si to dochutí.
všetko dostaneš kúpiť v bežných supermarketoch. Nič nie je úzky profil
a je to veľmi rýchla večera , alebo môže to byť i ľahký obed.
lepšie . Neskúšala som. Ani nebudem. Violetka nemáš za čím banovať.
Dala som ochutnať starému a pozrite čo dorobil. Pridal si tam opečenú slaninu čo mal k bryndzovým haluškám , že aby to bolo jedlé !!!
ďakujem a ak ti môžem poradiť , celkom sa k tým zeleninám hodia aj
grilované morčacie prsia s omáčkou čimičuri