Pikantná syrová roláda
Radovan Žigray
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 2. januára 2014
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 2. januára 2014

Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
200 g |
|
100 g |
|
100 g alebo tvaroh alebo bryndza |
|
30 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
100 g |
|
1 ks väčšia |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cviklu zabalíme do alobalu a pečieme v rúre na 180 °C približne 45 minút. Plech obalíme potravinárskou fóliou, naukladáme doň plátky syra tak, aby sa okraje tesne prekrývali a vložíme ich na pár sekúnd do teplej rúry.- 2
Vyberieme a potrieme maslom zmiešaným s mäkkým syrom. Poukladáme šunku a na kraj uhorku, čili a olivy.- 3
Zrolujeme, zabalíme do fólie a do alobalu a dáme do chladničky. Upečenú a vychladenú cviklu olúpeme, nakrájame na tenké plátky, na ktoré naukladáme nakrájanú roládu.Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu