
Dezert možno suflé zo sladkého zemiaka (fotopostup)
Dobrý a zdravý dezert. Je to moje prvé vymyslené "suflé", preto mi chýbajú zapekacie mištičky...

Čokoládové plátky s penou z bielej čokolády a malinami
Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, natrieme na mastný papier a necháme vychladnúť. Z čokoládového plátu vykrojíme...

Tvarohové knedličky s višňami
Tvarohové knedličky: Tvaroh, krupicu, hladkú múku, žĺtky, cukor a vyšľahané bielky zmiešame, z hmoty...

Jahodové trifle s granolou
Tento vrstvený pohár môžete pripraviť nielen z jahôd, skvelý bude s akýmkoľvek ovocím.

Hrušková pena s čokoládou a perníkovými sušienkami bez lepku
Čakáte hostí a nestíhate nič napiecť? Máme pre Vás riešenie....

Vajíčka v avokáde, ananás v masle a koriandrová omáčka
Moje obľúbené raňajky. Proteín reznutý zdravými tukmi, ktoré dopĺňa ovocná chuť masla a svieži bylinkový...

Bezlepková žemľová knedľa
S našou žemľovou knedľou už obedy nebudú nikdy ako predtým.

Ovocná polievočka
Tento recept je veľmi obľúbený hlavne v tomto období, kedy dozrieva veľmi veľa rôznych druhov drobného...

Košíček s čokoládovou penou a meringue
Košíčky: Zo surovín na košíčky vypracujeme cesto, ktoré rozdelíme na rovnomerné časti. Jednotlivé časti vyvaľkáme a...

Osviežujúci kapustový šalát
Aj keď šalát vyzerá jednoducho, jeho vitamínové zloženie je naozaj jedinečné!...

Višňové Raffaello guľôčky
Čokoládovo-kokosové guľôčky plnené lyofilizovanými višňami sú bez lepku, laktózy a pridaného cukru.

Zeleninová polievka s bezlepkovými písmenkami
Máme pre vás novinku – Liana bezlepkové cestoviny Alphabet v tvare písmen a číslic....

Tekvicové šúľance so syrom
Ak chcete šúľance vyskúšať na trochu iný spôsob, použite namiesto zemiakov do základu tekvicu....

Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou
Tak málo ingrediencií Vám bude stačiť na tento rýchly a výborný recept. Poďme spolu na to....

Orechovo– zemiakové placky
Z uvarených zemiakov, múky, vajca, soli a orechov urobíme cesto.

Plnené „dubajské“ datle
A ešte jeden recept inšpirovaný dubajskou čokoládou a musím povedať, že tento je tuším najlepší zo...

Špagety s paradajkovou omáčkou a hrebenatkami
Cestoviny sú v regiónoch pod našimi majestátnymi Tatrami spojené aj s hovädzími či kuracími polievkami....

Jemná bábovka plnená šľahačkou
Bábovka a šľahačka, to je ideálna nedeľná kombinácia, čo poviete?

Baklažánovo-paradajkové vežičky
Tento recept našla moja mama v nejakom časopise a tak som jej ho spravil.

Bezlepkový liaty perník
Blížia sa Vianoce, no my nezaháľame už teraz. Na skúšku sme si upiekli voňavý, vláčny a chutný liaty perník bez lepku....

Pšenový nákyp so slivkami
Pšeno je mojou obľúbenou surovinou. Je veľmi vďačné, dá sa robiť naslano, aj nasladko....

Waflové rozetky
Volajú sa aj vysmážané kvety. Robia sa v období fašiangov podobne ako šišky či fánky....

Tvarohové halušky s ovocnou omáčkou
V mise vymiešame zmäknutý tuk s tvarohom, pridáme štipku soli, vajcia, krupicu a...

Francúzsky makový „cochon“ s polevou
Z masla a kryštálového cukru vyšľaháme penu, pridáme vajcia a vanilkový cukor. V druhej mise...

Camarão na Moranga
Samotný názov „Camarão na Moranga“ znie ako kúzelná kombinácia chutí, a presne tak aj chutí! Tento brazílsky pokrm je prekvapivo jednoduchý na prípravu, no jeho výsledok je ohromujúci....

Kuracie teriyaki s medovou omáčkou a jazmínovou ryžou
Výrazná medová omáčka je hviezdou tohto receptu....

Makový pampúch plnený jahodovou penou
Milujem jedlá , ako od starej mamy’. Vždy je v nich dokonalá chuť aj popri skromnosti v surovinách...

Panna cotta s jahodami a broskyňami
600 ml smotany dáme zohrievať spolu so 7 PL medu, dreňou z vyškrabaného vanilkového struku a s...