Bravčové špajle s cherry paradajkami a čili omáčkou
, 28. júna 2015
Foto: Unilever
Leto sa začína, a aký by to bol začiatok bez prvej letnej grilovačky. Grilovanie je synonymom pohody, vône syčiacich pochúťok z roštu, oázy pokoja, Zobraziť celý popisLeto sa začína, a aký by to bol začiatok bez prvej letnej grilovačky. Grilovanie je synonymom pohody, vône syčiacich pochúťok z roštu, oázy pokoja, synonymom posedení s rodinou a priateľmi. Ozajstní gurmáni grilujú vždy, keď sa dá, veď čo ak práve zajtra príde búrka s dažďom...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na väčšie kocky a v miske ho zmiešame s čerstvo mletým korením, posekanými bylinkami, pretlačeným strúčikom cesnaku a olivovým olejom. Necháme v chladničke aspoň cez noc odležať.
- 2
Cherry paradajky popicháme malou grilovacou ihlou alebo špendlíkom a striedavo ich napichujeme spoločne s mäsom na špajle.
- 3
Pripravené špajle upečieme na grile, osolíme, necháme chvíľku oddýchnuť a podávame s grilovacou omáčkou Hellmann‘s s príchuťou Chilli. Kúsky mäsa budú mať ešte zaujímavejšiu chuť, keď ich jemne pokvapkáme čerstvo vytlačenou citrónovou šťavou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu