tento recept je môja dnešná improvizácia, doma som mala 1 ks panenky a čo s ňou? Aby bol vlk sýty aj baran celý vytvorila som takéto chutné, rýchle a pomerne lacné jedlo, žiaľ fotku nepridávam pretože je príliš veľka a neviem ju upraviť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kus |
|
200 g |
|
4 PL |
|
1/2 ČL |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
300 g |
|
1 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bravčovú panenku umyjeme, pokrájame na kocky, osolíme, posypeme bylinkovým korením , mletým čiernym korením a dáme orestovať na rozohriaty olej.Korestovanému mäsku pridáme, horčicu, mrazenú zeleninu, zamiešame, podlejeme trošku horúcou vodou a udusíme do mäkka.
- 2
Por očistíme, pokrájame na drobno a orestujeme na 1 PL oleja. Cestoviny uvaríme klasickým spôsobom do mäkka ( já varím cca 13 minút, mám odskúšané). Mäkké cestoviny scedíme ( preplachovať netreba, bezlepkové sa nelepia ) a vložíme do panvice v ktorej sme orestovali por, pridáme udusené mäsko, dobre premiešame a hotovo.
- 3
Dobrú chuť!
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: