Bezlepkové fussiloto

berusa - fotkaberusa, 26. septembra 2013

tento recept je môja dnešná improvizácia, doma som mala 1 ks panenky a čo s ňou? Aby bol vlk sýty aj baran celý vytvorila Zobraziť celý popistento recept je môja dnešná improvizácia, doma som mala 1 ks panenky a čo s ňou? Aby bol vlk sýty aj baran celý vytvorila som takéto chutné, rýchle a pomerne lacné jedlo, žiaľ fotku nepridávam pretože je príliš veľka a neviem ju upraviť.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kus
200 g
4 PL
1/2 ČL
1 ČL
1 PL
300 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku umyjeme, pokrájame na kocky, osolíme, posypeme bylinkovým korením , mletým čiernym korením a dáme orestovať na rozohriaty olej.Korestovanému mäsku pridáme, horčicu, mrazenú zeleninu, zamiešame, podlejeme trošku horúcou vodou a udusíme do mäkka.

  2. 2

    Por očistíme, pokrájame na drobno a orestujeme na 1 PL oleja. Cestoviny uvaríme klasickým spôsobom do mäkka ( já varím cca 13 minút, mám odskúšané). Mäkké cestoviny scedíme ( preplachovať netreba, bezlepkové sa nelepia ) a vložíme do panvice v ktorej sme orestovali por, pridáme udusené mäsko, dobre premiešame a hotovo.

  3. 3

    Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia