Dip z fazule a zelených listov

kecemis - fotkakecemis, 10. októbra 2015
Dip z fazule a zelených listov
Foto: kecemis

Mal som trochu viac zelenych listov, tak som sa rozhodol ich pouzit na dip este pred tym ako zvadnu. Dip urobeny z fazule a cerstvych Zobraziť celý popisMal som trochu viac zelenych listov, tak som sa rozhodol ich pouzit na dip este pred tym ako zvadnu. Dip urobeny z fazule a cerstvych listov moze byt servirovany s crackrami, nakrajanou bagetou na kruzky, na hriankach, alebo zeleninou.

10 minút
príprava

Suroviny

3 hrnček
1/4 hrnček
2 PL
2 - 4 strúčiky
1/2 ČL
2 hrnček
2 ks
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Do food processoru som dal kelove listy, z ktorych som odstranil hrube stopky. Daju sa pouzit aj ine, ja som mal momentalne len tieto. Pridal som k nim olej, citronovu stavu, cesnak a sol. Mixoval som to takmer do hladkej omacky. Potom som pridal uvarenu a oplachnutu fazulu. Ja som teraz pouzil ciernu fazulu, ale zvycajne robievam s bielej. Rozmixoval som to a mohol odavat.

Diskusia k receptu

mariamka
tvoja rodinka sa ma,, same fajnotky, kelove, ci ine listy hriech vyhodit, pekne si ich zrecykloval
frezia68
Inšpirácia pre mňa.Nasadila som v auguste čínsku kapustu na listy,tak s radosťou využijem Tvoj recept,ukladám a ďakujem :-)
bembo
@afataga.pri tom,že Ti chýba chilli,som si spomenul na moju bývalú kolegyňu,magyarku ako polienko,ktorá na firemných opiášoch,kde sa veselo grilovalo,a statočne aj pilo,ujedala z misky feferonky len tak samé ako bombóny,a to v nemalom množstve.ale čo sa týka chilli sme na jednej lodi,lebo tiež ich mám rád.tento recept sa mi veľmi páči a raz ho aj tak vyskúšam a to aj z chilli.len tie rajčiny ma vystrašili,našťastie sú len na tanieri,no na mojom tróniť určite nebudú.inač skvelý recept
cesminaz
Vyzera to fantasticky a som si ista,ze by nam chutilo :-) Ukladam a istotne vyskusam.Vdaka.
kecemis
Dakujem za nahliadnutie a potesi ma ak vyskusate. @afataga stipalveho nie je nikdy dost, ale kedze je to moje kredo musim si ho davat extra. @bembo aj v dipe su paradajky, ale ich kludne vynehaj.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia