Recept od mojej kolegyne Martušky
60
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Z múky, Palmarínu, pr. cukru a droždia urobíme cesto. Podľa potreby pridáme 3-4 PL vody a necháme odpočívať 1 hodinu.
- 2
Z bielkov a kryštálového cukru vyšľaháme nad parou tuhý sneh. Orechy zomelieme.
- 3
Cesto rozdelíme na 4 časti. Každú časť osobitne vyvaľkáme, namažeme snehom, posypeme mletými orechami a urobíme roládu. Roládu narežeme na 1 cm kúsky a ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Upečieme v stredne teplej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu